Minnea Kalkki+D3+K2+Mg 90 tabl

12,60 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90tabletti
Tuotenumero (Muu) 2257111

Markkinoija

Fysioline Oy

Minnea Kalkki+D3+K2+Mg. Monipuolinen yhdistelmä luuston kuntoa tukevia vitamiineja ja kivennäisaineita. Valmistettu Suomessa. Pakkauskoko 90 tabl.



Annostelu:

Annostus: 1-2 tablettia päivässä. Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Käyttötarkoitus:

Minnea Kalkki + D3 + K2 + Mg -valmisteessa on tarkkaan harkittu yhdistelmä luuston kuntoa tukevia kivennäisaineita ja vitamiineja. Kalsium, D- ja K-vitamiinit sekä magnesium edistävät kaikki osaltaan luiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää myös kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä.


Huomioitavaa:

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Kalsiumkarbonaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), magnesiumoksidi, kolekalsiferolivalmiste, menakinoni-7-valmiste ja paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuola).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.