Apteq B12 Boost 1,3 mg 100 purutabl

31,80 €
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 9516171

Markkinoija

Fennogate Finland Oy

Apteq B12 Boost 1,3 mg + Folaatti & B1-B3-B5-B6-Biotiini-C Jaksamisen tueksi ja lisääntyneeseen B12 -vitamiinin tarpeeseen. Appelsiininmakuinen purutabletti. Edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologista toimintaa ja henkistä suorituskykyä. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sisältää bioaktiivista, puhdasta ja tehokasta B12 -metyylikobalamiinia ja B9 -metyylifolaattia.



Annostelu:

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa.


Käyttötarkoitus:

Jaksamisen tueksi ja lisääntyneeseen B12 -vitamiinin tarpeeseen. Edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologista toimintaa ja henkistä suorituskykyä. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.


Raskaus ja imetys:

Apteq B12 Boost -vitamiinilla ei tunneta haittavaikutuksia raskauteen tai imetykseen.


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, steviasta saatavat stevioliglykosidit), natrium-L-askorbaatti, L-askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, aromi (appelsiini), pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, metyylikobalamiini, 5MTHF-glukosamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini. Syaaniyhdisteetön, laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.