Beko Strong Neurin 150mg/25mg/40mikrog 100 tabl 100 KPL

16,00 €
340,43 € / KILOGRAM
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100kpl
Tuotenumero (Muu) 9290300

Markkinoija

Orion Oyj

Beko Strong Neurin on edullinen ja vahva B-vitamiiniyhdistelmätabletti, joka sisältää kolmea eri hermostolle tärkeää B-vitamiinia. B1,-B6 ja B12-vitamiinit yhdessä edistävät hermoston normaalia toimintaa. Suositeltu päiväannos, 1 tabletti, sisältää 150 mg B1-vitamiinia, 25 mg B6-vitamiinia ja 40 mikrog. B12-vitamiinia. Annostus: 1 tabl / vrk niellään riittävän nesteen kera. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton ja makeutusaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.  



Annostelu:

1 tabl / vrk niellään riittävän nesteen kera


Käyttötarkoitus:

B-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen


Huomioitavaa:

Vain aikuisille. Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Noudata tervettä elämäntapaa. Suositeltua annostusta ei tule ylittää.

B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (25 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.

 

 


Ainesosaluettelo:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni), tiamiinimononitraatti, B12-vitamiini, B6-vitamiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.