Mezina AlgeOmega3 60 kaps

38,00 €
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 2256493

Markkinoija

Tamro Oyj

Kasviperäinen omega3, joka sisältää runsaasti DHA:a AlgeOmega3 on kasviperäinen omega3-rasvahappokapseli, joka sisältää runsaasti DHA:a. Tuote perustuu mikroleviin, joten se on 100-prosenttisesti kasviperäistä ja siten soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. DHA auttaa ylläpitämään aivojen normaalia toimintaa ja näkökykyä. Suotuisa vaikutus saavutetaan 250 mg:n päivittäisellä DHA:n saannilla. Tarvitset vain 1 kapselin päivässä."



Annostelu:


Suositeltu päiväannos: 1 kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kanssa. "Päiväannos sisältää: 1 kaps. Leväöljy (Schizochytrium sp.). 660 mg – josta DHA (dokosaheksaeenihappo) 260 mg – josta EPA (eikosapentaeenihappo) 5 mg" Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.


Käyttötarkoitus:

Ravintolisä, ruokavalion täydentämiseen.


Ainesosaluettelo:

Kapselin sisältö: Leväöljy (Schizochytrium sp.), kasviöljy (MCT keskipitkäketjuinen triglyseridi), antioksidantit (tokoferoliseos, auringonkukkalesitiini, askorbyylipalmitaatti, rosmariiniuute). Vegaaninen kapseli: modifioitu maissitärkkelys, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hyytelöimisaine (karrageeni) ja happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.