Bio-Marin Plus 180 kaps

35,54 €
282,06 € / KILOGRAM
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 180kapseli
Tuotenumero (Muu) 9283513

Markkinoija

Oy Pharma Nord Ab

Bio-Marin® Plus – Välttämättömät omega-3-rasvahapot, B12-vitamiini ja foolihappo Sisältää vapaita rasvahappoja, mikä varmistaa paremman imeytyvyyden Vahvaa (65 % omega-3-rasvahappoja), helposti imeytyvää kalaöljyä Sisältää myös B12-vitamiinia ja foolihappoa, jotka edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa Puhdasta kalaöljyä, joka ylittää selkeästi kaikki turvallisuusrajat Erittäin puhdistettua (kolmivaiheinen puhdistusprosessi, jossa öljy puhdistetaan perusteellisesti) Pehmeät gelatiinikapselit on helppo niellä Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti Tieteellisesti testattu



Annostelu:

1-3 kapselia päivässä, tarpeen mukaan. Kapselit nieltävä kokonaisina.


Käyttötarkoitus:

Omega-3-kalaöljyvalmiste, jossa runsaasti EPA:a ja DHA:ta hyvin imeytyvinä vapaina rasvahappoina. EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA tukee näköä ja aivojen normaalia toimintaa.


Huomioitavaa:

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.


Ainesosaluettelo:

Kalaöljy, kapselin kuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kiinteyttämisaine (piidioksidi), väri (ammoniummenetelmän sokerikulööri), pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo), syanokobalamiini (B12-vitamiini).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.