H&W Ulosteen piilevä veri pikatesti 1 kpl

19,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9520714

Markkinoija

H&W Biotech Oy

Helppo ja nopea testi piilevän veren havaitsemiseen ulostenäytteestä. Avuksi maha-suolikanavan sairauksien diagnosointiin. 1 kpl/pakkaus Itsesuoritettavaan testaukseen CE-merkitty (0123) IVD lääkinnällinen laite



Käyttötarkoitus:

H&W Ulosteen piilevä veri pikatesti on nopea, kromatografinen immunomääritys ihmisen piilevän veren kvalitatiiviseen havaitsemiseen ulostenäytteestä. Itsesuoritettavaan testauksen ja in vitro diagnostiseen käyttöön.
Useat sairaudet voivat aiheuttaa piilevää verta ulosteessa. Maha-suolikanavan sairaudet kuten paksusuolen syöpä, vatsahaava, polyypit, paksusuolen tulehdus, divertikkelit ja peräaukon haavaumat ovat usein alkuvaiheessa oireettomia, ulosteen piilevää verta lukuunottamatta. Ulosteen piilevä veri pikatesti havaitsee ihmisen veren (hemoglobiinin) ulostenäytteestä


Huomioitavaa:

Näytteitä ei saa kerätä kuukautisten aikana tai 3 päivänä niiden jälkeen, tai jos potilaalla on vuotavia peräpukamia tai verta virtsassa.
Alkoholin, aspiriinin ja muiden lääkkeiden säännöllinen käyttö voi aiheuttaa ruoansulatuskanavan ärsytystä, joka ilmenee verenvuotona. Edellä mainittujen substanssien käyttö tulee lopettaa vähintään 48 tuntia ennen testaamista.
Ruokavaliorajoitukset eivät ole tarpeen ennen testin käyttöä



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.