Renilon 7.5 kinuski 4x125 ml

19,90 €
39,80 € / LITER
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 4 × 125ml
Tuotenumero (Muu) 2086320

Markkinoija

Danone Oy

Renilon 7.5 on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu dialyysivaiheessa olevan munuaispotilaan ruokavaliohoitoon. Sisältää runsaasti energiaa ja proteiinia sekä erittäin niukasti fosforia eikä sisällä A- ja D-vitamiinia.



Annostelu:

Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan 1–3 pulloa/vrk tai lääkärin/ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi.
Maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä. Tarjoa Renilon joko suoraan pullosta pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Joukkoon voi lisätä jääpaloja pitämään juoma kauemmin kylmänä.


Käyttötarkoitus:

Renilon on käyttövalmis, suun kautta otettava täydennysravintovalmiste. Renilon 7.5 on tarkoitettu käytettäväksi dialyysivaiheen täydennysravintovalmisteena. Renilon sopii myös niille munuaispotilaille, joilla on diabetes. Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.


Huomioitavaa:

Ei korvattava.


Ainesosaluettelo:

Demineralisoitu vesi, maltodekstriini, kasviöljyt (auringonkukka- ja rapsiöljy), heraproteiini (lehmänmaidosta), fruktoosi, trikoliinisitraatti, aromi, väri (ammoniummenetelmän sokerikulööri (E150d)), karotenoideja (sisältää soijaa), lykopeeniuute tomaatista, ß-karoteeni, luteiini), kaliumsitraatti, ferrolaktaatti, tauriini, L-karnitiini, kaliumhydroksidi, natrium-L-askorbaatti, sinkkisulfaatti, natriumhydroksidi, kupariglukonaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, mangaanisulfaatti, nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, kolekalsiferoli, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, natriumfluoridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, natriummolybdaatti, natriumseleniitti, kaliumjodidi, D-biotiini, fytomenadioni, syanokobalamiini.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.