Laboratoires de Biarritz Alga Maris Aurinkovoidespray SPF50+ Family Size 150 ml

37,47 €
249,80 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150ml
Tuotenumero (Muu) 9519108

Markkinoija

Miraz Trading Oy

Kosteuttava ja luonnollinen Alga Maris aurinkovoidespray SPF50+ suojakertoimella



Käyttötarkoitus:

Alga Maris -aurinkovoiteet ovat laadukkaita, luonnollisia, vettähylkiviä ja tehokkaita! Luonnollinen aurinkovoide-spray sisältää suojakertoimen 50+. Fysikaalisen aurinkosuojan teho perustuu luonnollisiin mineraalioksideihin, jotka heijastavat auringonsäteet pois iholta. Alga Maris-aurinkosuojaspray jättää ihon pinnan kosteutetuksi eikä jätä jälkeensä valkoista pintaa. Laadukas spray-suutin tekee tuotteesta todella riittoisan ja ilmatiivis suihkepullo takaa hygieenisyyden. Hajusteeton aurinkovoide sopii myös lapsen herkälle iholle. Alga Maris aurinkosuojat ovat Ecocert -sertifioituja ja turvallisia lapsen iholle.
Aurinkosuojaspray sopii käytettäväksi niin kasvoille kuin vartalollekin, sillä ohut ja kuivaöljymäinen koostumus takaa nopean imeytymisen. Jos käytät aurinkosuojasprayta kasvoilla, levitä suojaa kevyt kerros meikin alle. Auringonkukkaöljy ja luomukookosöljy hoitavat sekä kosteuttavat ihoa. Patentoitu Alga-gorria -yhdiste antaa iholle antioksidanttista suojaa, kosteuttaa ja ravitsee. Alga Maris -aurinkovoidetuotteet ovat aina turvallisia sekä sinulle että ympäristölle. Muista kosteuttaa iho auringonoton jälkeen rauhoittavalla ja viilentävällä Alga Maris After Sun -emulsiolla!
Luonnolliset ja turvalliset titaani- ja sinkkioksidit suojaavat ihoa UVA- ja UVB-säteiltä
Alga-gorria -yhdiste on punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.
Auringonkukkaöljy kosteuttaa, elvyttää ja korjaa ihoa
Luomukookosöljy pehmentää, kosteuttaa ja suojaa ihoa
Ilmatiivis suihkepullo
Käyttövinkit:
Suihkuta tuotetta suoraan vartalolle ja kasvoille suoraan tai kämmenen kautta. Lisää huolellisesti kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Aurinkosuojaa on suositeltavaa lisätä vähintään kahden tunnin välein.
Alga Maris -aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen ihon välitön uudelleensuojaaminen on suositeltavaa.
Vältä kosketusta silmien kanssa. Älä suihkuta vaatteille. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Suosittelemme poistamaan aurinkosuojan iholta päivän päätteeksi joko öljymäisellä puhdistustuotteella tai kuorintakintaalla sekä hellävaraisia tensidejä sisältävällä luonnonkosmetiikan suihkugeelillä.


Ainesosaluettelo:

Caprylic/Capric Triglyceride, Coconut Alkanes, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil*, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Alumina, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Stearic Acid, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Caprylate, Gelidium Sesquipedale Extract, Propanediol, Tocopherol, Aqua, Polyglyceryl-4 Caprate
* Luomuviljelty raaka-aine
100% Luonnollisia raaka-aineita
12% Luomuviljeltyjä raaka-aineita



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.