SVR SEBIACLEAR ACTIVE+ Hoitovoide 40 ml

17,50 €
437,50 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 9510847

Markkinoija

Finnish Cosmetics Import Oy

Herkälle akne alttiille iholle, jolla on epäpuhtauksia. Akne voi olla todellinen päänvaiva, joka aiheuttaa näppylöitä, mustapäitä ja laajentuneita ihohuokosia, jotka jättävät ikäviä jälkiä ihoon. Mutta asian ei tarvitse olla niin! SEBIACLEAR ACTIVE GEL hoitovoide sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia. Näppylät ja mustapäät vähenevät, ihon koostumus paranee, kiilto ja punaiset läiskät vähenevät. Erittäin miellyttävä geelivoidekoostumus kosteuttaa ihoa ja rauhoittaa epämukavaa tunnetta. Tahmaamaton ja imeytyy nopeasti. Plus! Koostumus on ylellinen ja siinä on miellyttävä tuoksu. 90% luonnollista alkuperä. Tuubi on valmistettu 50% kierrätetystä muovista, joka on 100% kierrätettävä.



Annostelu:

Puhdista iho. Käytä hoitovoidetta aamuin illoin koko kasvoille. Voit käyttää tuotetta yksinään tai lääkehoidon yhteydessä.


Ainesosaluettelo:

AQUA/WATER/EAU, GLUCONOLACTONE, PROPANEDIOL, SILICA, DICAPRYLYL ETHER, NIACINAMIDE, SODIUM HYDROXIDE, DICAPRYLYL CARBONATE, LAUROYL LYSINE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CETEARYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), CETEARETH-33, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, TOCOPHEROL



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.