Fillerina 12HA Specific Zones Lips & Mouth 3 7 ml

32,07 €
4581,43 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 7ml
Tuotenumero (Muu) 2186526

Markkinoija

Paranova Oy

Lips & Mouth on huulille ja huulirajoille tarkoitettu dermokosmeettinen täyttävä geeli, joka on nopea ja helppo levittää huuliin niitä samalla hierovalla roll-on-applikaattorilla. Fillerina® 12HA täyttävä geeli sisältää 12 eri hyaluronihappoa, 3 kollageenimolekyyliä ja 2 elastitinmolekyyliä, joilla on huulten volyymia lisäävä, huulirajoja korostava ja juonteita silottava vaikutus. Fillerina® 12HA Specific Zones on kliinisesti tutkittu.



Annostelu:

Uudessa roll-on-applikaattorissa on kärki, jossa on kolme pientä hierontapalloa. Ne vapauttavat sopivan määrän geeliä ja helpottavat sen levitystä huuliin.
Applikaattori parantaa Fillerina® 12HA Specific Zones Lips & Mouth -geelin vaikutusta sen samalla hieroessa huulia.
Paina applikaattorin yläpäätä muutaman kerran, niin että pieni määrä geeliä tulee ulos.
Levitä geeliä huulten koko pinnalle ja suun ympärille pyörivin, hierovin liikkein.
Odota kaksi minuuttia, jotta vaikuttavat ainesosat voivat imeytyä ihoon.
Kun huulien pinta on kuivunut, voit käyttää huulipunaa tai huulikiiltoa tavalliseen tapaan.

Toista toimenpide useita kertoja päivässä.
Applikaattori sisältää geeliä noin kuukaudeksi, ja sitä voi käyttää tarpeen mukaan.
On tärkeää, että huulet ovat puhtaat geeliä niihin levitettäessä.


Käyttötarkoitus:

Ihon hyaluronihappojen määrä vähenee iän myötä ja se näkyy ihon epätasaisuuksina, veltostumisena ja volyymin vähenemisenä.
Huulien alueella muutokset näkyvät erityisesti:
Huulivolyymin vähenemisenä
Juonteina suun ympärillä
Vähemmän näkyvänä huuliprofiilina

Fillerina® 12HA Specific Zones Lips & Mouth voi auttaa sinua saamaan huuliisi enemmän volyymia ja paksuutta ja tehdä niistä isommat, selkeämmät ja täyteläisemmät.
Jos huulesi ovat ohuet tai sinulla on näkyviä juonteita suun ympärillä, Fillerina® 12HA Specific Zones Lips & Mouth auttaa lisäämään täyteläisyyttäja silottamaan juonteita.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Pentylene Glycol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Decylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Salicylate, Palmitoyl Tripeptide-38, Sodium Chondroitin Sulfate, Soluble Collagen, Acetyl Hexapeptide-37, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sorbic Acid, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.