BalanticPro Comp Bonus 80+15 kaps

29,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kapseli
Tuotenumero (Muu) 2187904

Markkinoija

Suomen Bioteekki Oy

BalanticPro Comp on laadukas, monipuolinen ja laajasti vaikuttava maitohappobakteerivalmiste. Tuotteen koostumus on suomalaisten asiantuntijoiden suunnittelema ja suunnattu etenkin suomalaisten tarpeisiin. BalanticPro Comp sopii erityisesti vaativiin elämäntilanteisiin tuotteen monipuolisen ja vahvan koostumuksensa ansiosta. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa sekä glutamiinia ja biotiinia, joka ylläpitää limakalvojen hyvinvointia. Tuote sopii sekä jatkuvaan että kuuriluontoiseen käyttöön. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäinen. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan. Tuotteella on Valmistettu Suomessa -Avainlippu-tunnus.



Annostelu:

1–2 kapselia päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään mahaan.


Käyttötarkoitus:

Maitohappobakteereja, glutamiinia ja biotiiniä sisältävä ravintolisä.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Glutamiini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), maitohappobakteerivalmiste, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), D-biotiini. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.