Orionin keräilykampanja 25.9. - 31.12.2023

Tilaamalla 6 Orionin keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta*, lähetämme valitsemasi tuotelahjan tilauksen mukana. Voit valita vain yhden tuotelahjan (arvo n. 20-40 e).


Mikäli haluat ostaa Orionin tuotteita yksitellen, sekin onnistuu verkkoapteekissamme. Lähetämme sinulle mobiilikeräilykoodin tilauksesi mukana.


Ohjeet koodin syöttämiseen:


1. Saat jokaisesta ostamastasi tuotteesta keräilykoodin (1 tuote = 1 koodi).

2. Kirjaa koodi sivustolle orionkeraily.fi

3. Kun olet syöttänyt palveluun kuusi koodia, voit valita tuotelahjasi. Keräilyn voi tehdä max 3 kertaa/talous.

4.Voit tilata lahjan postitse kotiisi tai lunastaa sen apteekista heti mukaan 31.12.2023 mennessä. Jos haluat lunastaa lahjan apteekista, varmista ensin henkilökunnalta, että haluamasi lahja on saatavilla apteekin valikoimassa.

Koodeja voi kirjata ja lahjoja tilata postitse 15.1.2024 saakka osoitteessa orionkeraily.fi.

Mikäli tilaat kerralla 6 keräilytuotetta, mainitsethan tilauksesi yhteydessä, minkä tuotelahjan valitset - lähetämme sen sinulle tilauksesi yhteydessä.


Jos koodi ei toimi, varmista että olet kirjoittanut kaikki koodin 11 merkkiä oikein. Yhden koodin voi syöttää vain kerran.

Huom! Mobiilikeräilyä ja paperista keräilykorttia ei voi yhdistää.


*Keräilytuote on normaalihinnaltaan vähintään 9 euron Orionin itsehoitotuote, kuten esim. Aqualan L, Ceralan, DeviSol, Favora, Multivita, Sebamed. Kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita. Yhdestä tuotteesta voi saada vain yhden leiman, vaikka tuotteen hinta ylittäisi 18 euroa. Voit helpottaa keräilykampanjaan kuuluvien tuotteiden etsimistä kirjoittamalla hakukenttään ''Orion''. Autamme sinua mielellämme, mikäli et ole varma kuuluuko jokin tuote kampanjaan. Tuotelahjat eivät ole myytävissä erikseen.


TUOTELAHJAT1. Fiskars X Iittalan ruskeat Gepardi-sakset

Maailmankuulut Fiskars-sakset on koristeltu Oiva Toikan ihastuttavalla kuosilla. Sakset leikkaavat tarkasti koko terän mitalta.

Saksissa on ergonomiset kahvat oikeakätisille. Sakset kestävät konepesua. Valmistettu Suomessa.


2. Arabian Muumi-muki Haisuli vauhdissa 0,3 l

Mukissa on kuvituksena Haisuli, Muumilaakson roisto, mutta erittäin mukava sellainen. Muumilaaksossa juoksentelee leikkisä koira, joka on varastanut Muumimamman käsilaukun. Haisuli saa koiran hännästä kiinni ja koira päästää laukusta irti. Muumimamma saa laukkunsa takaisin.

Muki on konepesun-, pakkasen-, uunin- ja mikronkestävä.


3. Iittalan ruskea Gepardi-käsipyyhe 50 x 70 cm

Oiva Toikan gepardikuosissa kissaeläin piileskelee viidankon lehtien seassa. Pyyhkeen maanläheiset sävyt tuovat kylpyhuoneen sisustukseen lämmintä tunnelmaa.

Pyyhe on materiaaliltaan puuvillaa ja se tulee pestä koneessa 60 ℃:n lämmössä.


4. Fiskarsin teräskasari 1 l

Teräskasari on suunniteltu helpottamaan kiireistä arkea. Sen bakeliittikahva ei kuumene käytössä.

Kasari sopii kaikille liesityypeille. Valmistettu Suomessa.

 

Tuotelahjojen arvo à 20–40 €.